Siirry pääsisältöön

Pöytäkirja 4.12.2012

TORNION NUORISONEUVOSTO          PÖYTÄKIRJA

NUORISONEUVOSTON KOKOUS

Aika 4.12.2012 klo 15.00
Paikka Nuorisotiedotuspiste Aaltonen, Länsiranta 9

Läsnä
Jenna Lehtinen (pj.)
Milka Rämö (vpj.)
Paula Kronqvist (siht.)
Onerva Hurtig
Samuli Juntti
Lauri Mäenalanen
Sara Pohjanen
Tatu Raatikainen
Ville Santamäki
Mari Syväjärvi
Mirke Tilja
Sesilia Tofferi


1. Kokouksen avaaminen
Milka Rämö avasi kokouksen kellon ollessa 15.08.

2. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen
Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

3. Esityslistan hyväksyminen
Esityslistaa muutettiin lisäämällä kohta 10. Lapin nuorisofoorumi ja vaihtamalla kohta 6. Tornion nuorisoneuvoston toimintasääntö ja nuorisopoliittinen ohjelma kohta 7:ksi Helsingin reissu. Lisäksi kohta 6:sta poistettiin Tornion nuorisoneuvoston toimintasääntö. Muutosten jälkeen esityslista hyväksyttiin.

4. Pöytäkirjantarkastajien valinta
Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Hannamari Kangas ja Samuli Juntti.

5. Jäsenet kulttuuri- ja nuorisolautakuntaan
Jenna Lehtinen kertoi kulttuuri-ja nuorisolautakunnasta ja Nunen paikallaolo- oikeudesta näihin kokouksiin. Jäseniksi valittiin Jenna Lehtinen ja Mari Syväjärvi.

6. Helsingin reissu
Helsingin reissusta kerrottiin. 10 nuorta Inarin nuorisovaltuustosta ja 10 Tornion nuorisoneuvostosta kävivät Helsingissä tapaamassa Lapin kansanedustajia, kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäkeä. Opetusministeri Jukka Gustafssonia ja virkamiehiä Opetusministeriön Nuorisoyksiköstä. Lisäksi he pääsivät seuraamaan Eduskunnan kyselytuntia. Matkasta uutisoitiin Pohjolan Sanomissa.

7. Nuorisopoliittinen ohjelma
Nuorisopoliittinen ohjelma -dokumentti katsottiin.

8. Nunen pikkujoulut
Nunen pikkujoulutraditiosta kerrottiin. Sovittiin, että lauantaina 15.12. käymme ensin Golden Flowerissa syömässä klo. 17.30 ja sitten siirrymme Aaltoseen klo. 19.00. Mennään nyyttikestimeiningillä, eli jokainen tuo jotakin. Facebookiin pitää viimeistään 12.12. olla ilmoittanut, kuka tulee syömään ja kuka tulee Aaltoseen ja kuka tuo ja mitä.

9. Haaparannan nuorisoneuvosto
Jenna Lehtinen kertoi Tornion ja Haaparannan Nunen yhteisestä historiasta. Jennan mukaan heillä on ollut uudet vaalit. Jotta voitaisiin taas herätellä yhteistyötä, Paula Kronqvist lupasi olla heihin yhteydessä.

10. Lapin nuorisofoorumi
Milka Rämö kertoi Lapin nuorisofoorumista. Se on Rovaniemellä järjestettävä tapaaminen Lapin nuorisoneuvostojen ja nuorison edustajien kesken. Tornion Nuorisoneuvostolla on jäsenen paikka sielläkin. Milka Rämö jatkaa jäsenenä.

11. Muut asiat
Mari Syväjärvi otettiin mukaan Nuneen. Perusteina olivat kiinnostus nunea kohtaan ja, koska nunessa oli vielä vapaita paikkoja auki.

12. Seuraava kokous
Seuraavan kokouksen ajankohtaa ei päätetty. Päätettiin ottaa asia puheille pikkujouluissa.

13. Kokouksen päättäminen
Jenna Lehtinen päätti kokouksen kellon ollessa 16.03.

Puheenjohtaja                             Sihteeri
___________________________ ___________________________

Pöytäkirjantarkastajat
___________________________ ___________________________

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Helsingin reissu 29.-31.10.2014

Keskiviikko 29.10 Aamulla kello 7.00 starttasi Tornion nuorisoneuvoston reissu Helsinkiin tapaamaan ministeri Kiurua ja Ruutiexpo tapahtumaan. Tapasimme kaikki toisemme aamulla Tornion ja Haaparannan rajalla sijaitsevassa matkakeskuksessa, josta lähdimme linja-autolla Kemin rautatieasemalle. Odottelimme hetken junaa ja lähdimme kohti Helsinkiä. Junassa mietimme vielä kysymyksiä mitä esittäisimme Kiurulle seuraavana päivänä ja tutustuimme vielä Ruutiexpo tapahtumaan paremmin. Saavuimme Helsinkiin 17.00 ja kävimme ostamassa kulkukortit metroon, ratikkaan yms. kaikille kolmeksi päiväksi, jotta meidän olisi helpompi kulkea. Sen jälkeen tapasimme Inarin Nuorisovaltuuston porukan, ja lähdimme heidän kanssa syömään. Syömisen jälkeen menimme Helsingin kaupungintalolle katsomaan seuraavan päivän pistettämme ja laittamaan tavaroita hieman paikoilleen. Tämän jälkeen lähdimme majapaikallemme Vallilaan. Pääsimme majapaikkaamme ja sinne tuli myös Inarin Nuorisovaltuusto ja Saamelaiskäräjien nu
TORNION NUORISONEUVOSTO Nuorisoneuvoston toimintaideana on parantaa nuorten osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia, tutustuttaa nuoret kunnalliseen päätöksentekoon, kannustaa nuor ia ajamaan omia etujaan, estää nuorten passivoitumista sekä saada oman kunnan nuorten ääni kuulumaan kaikkia nuoria koskevissa asioissa. Yhteydenotto: e-mail: nuorisoneuvosto@tornio.fi puheenjohtaja: Eetu Miettinen v.puheenjohtaja: Miro Keränen sihteeri: Miia Mylläri

Tornion nuorisoneuvoston kokous 15.3.2017

Tornion nuorisoneuvosto                                                                     kokous Pöytäkirja Aika:              15.3.2017 klo 14.00                                                        Paikka: Taukotupa Jan-mikael Hakomäki                                                                          Eetu Miettinen pj. Milla Pohjolainen                                                                                 Anniina Glader   Noora Lokkinen                                                                                   Miro Keränen (poistui 15.30) Kari Juntura                                                                                            Miia Mylläri siht.   Vili-Matias Rajaluoto 1.        Kokouksen avaaminen                       Kokous avattiin klo 14.25 2.        Laillisuuden ja Päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.       3. Esityslistan hyväksyminen                       Esity