Siirry pääsisältöön

Tornion nuorisoneuvoston kokous 15.3.2017

Tornion nuorisoneuvosto                                                                    kokous
Pöytäkirja
Aika:              15.3.2017 klo 14.00                                                       Paikka: Taukotupa

Jan-mikael Hakomäki                                                                          Eetu Miettinen pj.
Milla Pohjolainen                                                                                 Anniina Glader
 Noora Lokkinen                                                                                   Miro Keränen (poistui 15.30)
Kari Juntura                                                                                            Miia Mylläri siht.
 Vili-Matias Rajaluoto

1.       Kokouksen avaaminen
                      Kokous avattiin klo 14.25
2.       Laillisuuden ja Päätösvaltaisuuden toteaminen
Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.
      3. Esityslistan hyväksyminen
                      Esityslista hyväksyttiin.
       4.Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen
Edellisen kokouksen pöytäkirja hyväksyttiin
5.       Pöytäkirjan tarkastajat
Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Anniina Glader ja Kari Juntura.
6.       Vaalipaneeli
Eetu Miettinen selitti vaalipaneelin työryhmän suunnitteleman vaalipaneelin kulun. Paneeli on 28.3 klo 12.45. Avustamaan koitetaan saada topar 16 ryhmä avustamaan esijärjestelyissä. Erkka Multanen ja Kari Juntura kyselijöitä. Anniina Glader ja Milla Pohjolainen avustajia. Eetu Miettinen pitää avauspuheen. Varmoja osallistujia vasemmistoliitto, perussuomalaiset, kokoomus ja sdp(?). Jan-mikael Hakomäki selitti kuntauudistusten seuraukset. Päätettiin että kysymyksiä (16) pitää vähentää 4-5 kysymykseen. Vaalipaneelin työryhmä kokoontuu maanantaina 20.3 lyseolla klo 15.00. Anniina Glader tekee mainoksen ja tuo sen työryhmän kokoukseen.
7.       OBS – Open Border of Solidarity
Jan-mikael Hakomäki selitti että esiintyjiksi tulevat Tornion nuorisoneuvoston puolelta Paleface ja lihamyrsky. Haaparannan Ungdomsrådet ei ole vielä ilmoittanut omia esiityjiään. Tapahtuman puhujia ei ole vielä päätetty. Tapahtuman käytännön järjestelyt ovat vielä avoimia: mm. sähköistä ei vielä tietoa. Ehdotettiin, että voitaisiin tehdä kahoot, jossa mitataan ihmisten mielipiteitä. Jan-mikael on saanut arvion, että järjestyksen valvojia tarvitaan n.  kuusi. Jan-mikael myös selitti, että tapahtumaan pitää palkata oikeita tulkkeja, jotka osaavat kääntää suoraan puheesta. Jan-mikael myös kertoi, että keskiviikkona 22.3 on kokoontuminen Ungdomsrådetin kanssa klo 15.00- 18.00, jossa käsitellään OBS:n työryhmiä. Jan-mikael myös ilmoitti, että tapahtuman mainostaminen pitäisi aloittaa piakkoin.
      8.Jäsenasiat
Ella-Sofia Saarela eroaa nunesta. Hänen tilalleen on mietitty Roope Riipistä. Asiasta pitää keskustella amiksen oppilaskunnan kanssa. Elina Juusolta täytyy varmistaa vielä haluaako hän erota. Raumon koulun nunen jäsenet tiedustelevat tätä.
      9.Nunen somevastaavat
Instagramin ja Snapchatin vastaavaksi Milla Pohjolainen. Facebook-vastaavaksi Eetu Miettinen. Blogi-vastaavat Miia Mylläri ja Noora Lokkinen. Twitter-vastaavaksi Kari Juntura. Ask.fm poistetaan käytöstä ja se korvataan Snapchatilla. 
10.   Kulttuurilautakunnan kuulumiset
Kari Juntura kertoi kulttuurilautakunnan kuulumiset. Kulttuurilautakunnan kokouksessa keskusteltiin siitä, että saako lähikirjasto rahallista apua muilta kunnilta.
11.   Muut asiat
Muita asioita ei ilmennyt
12.   Seuraava Kokous
22.3 klo 14.30 taukotuvalla
13.   Kokouksen päättäminen
Eetu Miettinen päätti kokouksen 16.05

Puheenjohtaja                                                                                    Sihteeri


Eetu Miettinen                                                                                     Miia Mylläri


PöytäkirjantarkastajatAnniina Glader                                                                                     Kari Juntura

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Muistio palaverista 22.1.2015

TORNION NUORISONEUVOSTO                                                                     MUISTIO MUISTIO PALAVERISTA Aika              22.1.2015 klo 12.30 Paikka          Tornion yhteislyseon lukio, 3. kerros auditorio, Kauppakatu 29 Läsnä Samuli Juntti Eetu Miettinen Konsta Lepistö Ida Santamäki Miina Santamäki Kia Turunen Sara Pohjanen Mirke Tilja Paula Kronqvist Jan-Mikael Hakomäki (Miku) - Teemu Kiviniemen eräs kaveri olisi halukas liittymään Nunen toimintaan. Kun täydennyksiä tehtiin vaalien jälkeen, hän oli Raumon koulun listassa ensimmäinen jäljelle jäävien listalla, jotka eivät päässeet mukaan. Yksimielisesti hyväksyttiin, että hän pääsee mukaan toimintaan, kun kerran paikkoja on vapaana. Hän saapuu heti klo 14.00 alkavaan yhteiskokoukseen koulujen oppilaskuntien hallitusten kanssa. - Miku on lähettänyt nuorisotilojen wifi yhteyksiä koskevan kannanoton kaupungin kirjaamoon, mutta aloite, jota kannanotto puolustaa, ei ole menny

Tornion nuorisoneuvoston kokous 2.2.2017

TORNION NUORISONEUVOSTO                                                                      PÖYTÄKIRJA NUORISONEUVOSTON KOKOUS Aika:              2.2.2017 klo 13.00                                                          Paikka: Adapteri Aaltonen Länsiranta 9, 95400 Tornio Paikalla: Eetu Miettinen (pj.)  (poistui 13.30)    (palasi 13.58) Milla Pohjolainen                                                      Anniina Glader Noora Lokkinen                                                                       Miro Keränen   (vpj.)                                                             Denis Smeds   (poistui 15.17)                                             Jemina Järvirova                                                                    Kari Juntura                                                                                              Miia Mylläri  (siht.)                                                                                      Jenn